Poput Kim: Lana Klingor prošetala u biciklističkim hlačicama i Yeezy natikačama

NIJE tajna da Kim Kardashian ima golemi utjecaj na modne trendove, a da je u stanju bilo što učiniti popularnim, potvrdila je kad je u modu vratila biciklističke hlačice.

U tome joj je pomogao i njezin suprug, reper i dizajner Kanye West, koji je kontroverzni komad uključio u kolekcije svojeg brenda Yeezy, a za njim su se zatim poveli i brojni drugi brendovi jer je Kim uspjela zainteresirati fashionistice za ovaj povratnički trend.

A iako su trenutno u svijetu veliki hit, na našim prostorima ovaj trend još nije zaživio i tek rijetke Hrvatice se odvažuju na njih. Do sada smo ih imali priliku vidjeti na Sonji Kovač i Izabel Kovačić, a sada je u biciklističkim hlačicama prošetala i Lana Klingor Mihić.

Ona je odabrala klasični crni model te ih je iskombinirala s natikačama spomenutog modnog brenda Kanyea Westa, pa smo sigurni da bi njen stajling odobrila i pokretačica ovog trenda, odnosno Kim. Look je upotpunila modnim klasikom koji ide baš uz sve što imate u romaru - običnom bijelom majicom.

Lana je na fotki pozirala sa svojom najmlađom kćerkicom Mikom, a sa suprugom Antom Mihićem ima još dvije kćeri - Kiaru i Marlu.