Posrnuli klinci: Ona na premijeru stigla neobrijanih pazuha, on s prištićima

Foto: Getty, Splash News, Instagram

OBOJE su posrnule zvijezde.

Na sinoćnjoj premijeri filma "Midnight Sun" svi su gledali u dvije nekadašnje teen zvijezde - pjevača Justina Biebera i glumicu i pjevačicu Bellu Thorne.



Iako su se obje zvijezde na celebrity sceni pojavile kao neodoljivi i raspjevani klinci, s vremenom su se itekako promijenili, a i školski su primjer kako slava ne mora uvijek biti dobra stvar.

Tako su oboje posljednjih godina imala puno primjera problematičnog i neprimjerenog ponašanja, posebno Bella koja jednostavno ne zna kako drugačije privući pažnju nego čudnim ponašanjem, kako na crvenom tepihu, tako i na društvenim mrežama.



I dok vam na društvenim mrežama baš nitko ne može braniti što ćete objavljivati, na crvenom tepihu postoje određena pravila ponašanja koja bi se trebala poštovati. Ipak, ovoga puta u pitanju nije bilo njihovo ponašanje nego nešto sasvim drugo.

Naime, iako je opće poznato da se slavne dame, ali i muškarci vole pomno srediti za crveni tepih, to očito ne vrijedi za spomenute aktere jer Justin je sinoć stigao s prištićima na licu, a ona s neobrijanim pazusima koji su potpuno upropastili zanimljivu kreaciju koju je nosila.

Belli ovo nije prvi put da neobrijane pazuhe prezentira javnosti, a moramo priznati i kako se Justin posljednjih tjedana također zapustio.

 



Čini se kako ga je navodni ponovni prekid sa Selenom pomalo izbacio iz takta, a za Bellu ne znamo što se događa jer je ponovno sretna u ljubavi.

Čini se kako je samo gladna medijske pažnje, ali na pogrešan način.