Povratak ovih zaboravljenih čizmica neke će oduševiti, a neke zgroziti

Foto: Instagram

ĐIHA, điha!
 
No koji god da ste tim, ne preostaje vam ništa drugo nego da se pomirite s činjenicom da će kaubojske čizme ovog proljeća biti hit. Njihov povratak u modu u svojim kolekcijama za proljeće/ljeto 2018. godine najavili su Gucci, Calvin Klein, Fendi, Isabel Marant i brojne druge poznate dizajnerske kuće, a modni svijet već se zakačio na trend.
 
 
S rodea su se preselile na ulice svjetskih metropola i Instagram, gdje ih fashionistice vješto kombiniraju s drugim vodećim trendovima sezone pa čak i poslovnim odijelima. 
 
 
A iako će sada biti hit, kaubojske čizme zapravo nisu nikada ni izašle iz mode i neke ih dame nose stalno, bez obzira na trendove.
 
 
Među njihovim vjernim obožavateljicama su i dvije poznate Hrvatice, Marijana Batinić i Petra Nižetić, a kaubojske čizme odlično se uklapaju u njihove stilove.
 
 
Na proljeće će ih biti najpopularnije kombinirati s lepršavim haljinama i suknjama, pogotovo onima u cvjetnom uzorku, a zajedno s njima čine savršen boho look. Super izgledaju i s trapericama na trapez, a popularne će biti i na ljeto, u kombinaciji s mini haljinama i suknjama te vječno popularnim traper šorcevima.