Poznata trudnica održala lekciju svima koji su je optužili da je povećala usne

Foto: Instagram
 
KAD je Beyoncé objavila svijetu da čeka blizance, izazvala je opću histeriju javnosti. Od tada svoje brojne obožavatelje gotovo svakodnevno na Instagramu časti trudničkim fotografijama, a svi joj redom "udaraju" lajkove.  
 
 
Ipak, postoje i oni kojima, očito, ništa nije sveto, pa su prekrasnu trudnicu odlučili optužiti da se podvrgnula injekcijama s filerima, jer su im se njene usne na jednoj od posljednji Instagram objava učinile punije no prije. Evo i spornog videa: 
 
 
Beyoncé, koja inače ne reagira na glasine o sebi, ovo nije mogla izignorirati, a izgleda da su zli komentari na internetu zaista razljutili pjevačicu.
 
"Koliko ste upoznati s efektima koje trudnoća ima na cijelo ženino tijelo? Molim vas recite mi," napisala je predstavnica pjevačice Yvette Noel-Schure u priopćenju za javnost kojeg je poslala časopisu Gossip Cop.  
 
 
"Zar niste znali da je, uz debljanje, jedna od nuspojava trudnoće i oticanje dijelova tijela?," dodala je Noel-Schure i opovrgnula sve glasine o povećanju usana.
 
Nitko nema pravo javno kritizirati izgled neke trudnice i izrugivati prirodne promjene koje se događaju ženskom tijelu u trudnoći, a upravo je to je i najviše razljutilo Beyoncé, koja inače nema običaj slati priopćenja za medije.