Poznate Hrvatice dokazale da šljokice nisu rezervirane samo za doček nove godine

Foto: Goran Perešin

MNOGI šljokičaste modne komade s dolaskom proljeća pospreme duboko u ormare, ali za to nema razloga. Unatoč uvriježenom mišljenju, oni nisu rezervirani samo za novogodišnje outfite, a upravo to su dokazale i brojne domaće dame.

Baš kao da su se dogovorile, za sinoćnji event na kojem su se okupile sve su odabrale upečatljive stajlinge pa ne čudi što su zajedničkim snagama doslovno zabljesnule sve oko sebe.

Ecija Ojdanić odjenula je slip haljinu s prorezom zahvaljujući kojem je seksi look zajamčen. Upravo je odabir ovakve haljine mudar potez jer su spoj minimalističke siluete, svestranog karaktera i elegantnog izgleda dobitna kombinacija u svim prilikama. Unatoč šljokicama, ova haljina bi odlično funkcionirala i u dnevnim varijantama.

Ovog puta glumica ju je kombinirala uz efektne crno-srebrne sandale s visokim potpeticama te crnim remenom te je vladavinu crne boje u ovom stajlingu prekinula smeđom pismo-torbicom.

Osim šljokicama, Barbara Nola se i neobičnim odabirom čizama pobrinula da njen stajling nikako ne prođe nezapaženo. Naime, za razliku od drugih, odvažna glumica na noge je navukla žute gumene čizme. Složit ćete se, vrlo praktičan odabir za promjenjive vremenske prilike koje vladaju.

Također, potpuno je zanemarila jedno od najčešćih modnih pravila pa je upečatljive komade kombinirala s - još upečatljivijim komadima. Ako nju pitate, decentnost je precijenjena. Tako je odjenula šarenu šljokičastu suknju te je kombinirala s metalik majicom, a preko svega je nonšalantno prebacila jaknu napravljenu od kombinacije dvaju materijala. 

Njihova kolegica Tihana Lazović odjenula je haljinu dostojnu crvenog tepiha. Crna kreacija zanimljivog kroja sasvim je sigurno privlačila poglede, a cijelu kombinaciju je zaokružila crnim štiklama i torbicom u istoj boji. 

Jednobojan, ali odličan outfit odabrala je i manekenka Lidija Lešić koja je plisiranu šljokičastu haljinu kombinirala uz nonšalantno zavezanu kožnu jaknu te šešir. 

Za šljokice se odlučila i modna dizajnerica Lana Puljić pa je efektnu suknju kombinirala uz basic majicu kratkih rukava te klasične crne salonke.