Poznate Hrvatice fotkama u badićima prizivaju ljeto i nude odličnu modnu inspiraciju

Foto: Instagram

KAKO stvari za sada stoje, male su šanse da ćemo do kraja proljeća moći napustiti svoje domove i vratiti se normalnom životu kakav je bio prije globalne pandemije koronavirusa.

No zato se ove godine ljetu veselimo još više nego ikad dosad, a očito isto razmišljaju i mnoge poznate Hrvatice koje su ovih dana na svojim Instagramima objavile throwback fotke na kojima nose kupaće kostime.

Ecija Ivušić, Iva Radić, Sonja Kovač i mnoge druge domaće slavne dame prisjetile su se prošlih ljetovanja te su, osim doze nostalgije, svojim fotkama ponudile odličnu modnu inspiraciju za nadolazeće ljeto.

Radijska voditeljica Ecija Ivušić objavila je fotku na kojoj nosi zlatni bikini koji je uskladila sa sandalama, kombinaciju koja jamči glamurozan izgled na plaži, a zlatna boja usto i savršeno laska preplanuloj puti.

Brončanu put sjajno ističu i jarke boje što dobro zna i influencerica Sonja Kovač koja nas je oduševila svojim jednodijelnim badićem u boji ciklame sa šljokičastim plavim aplikacijama u obliku cvijeća.

Novopečena mama Iva Jerković podsjetila nas je na moć modnih dodataka. S maramom oko glave, okruglim zlatnim naušnicama i mačkastim sunčanim naočalama Iva izgleda kao holivudska diva, a oduševio nas je i njezin šareni jednodijelni badić.

A da nema seksepilnijeg odabira od badića leopard uzorka potvrdila je naša bivša manekenka Tatjana Dragović iako su svu pažnju na fotki koju je objavila ukrale njezine vitke i dugačke noge.

Manekenskom linijom oduševila nas je i njezina bivša kolegica Iva Radić koja se fotkom prisjetila svojeg posljednjeg putovanja na kojoj nosi odličan i trendi narančasti dvodijelni badić s takozvanim dekolteom na bokovima koji će u modi biti i ovog ljeta.

Vjerujemo da su vam ove fotke poznatih Hrvatica ponudile dovoljno modne inspiracije za nadolazeće ljeto, a ako vam je potrebno još, potražite je OVDJE.