Poznate Hrvatice na dodjeli glazbenih nagrada zablistale kao holivudske zvijezde

Foto: Luka Stanzl/PIXSELL

PRVA dodjela glazbenih nagrada Music Top.hr Awards okupila je poznate face domaće glazbene i šoubiz scene.

Kako i priliči događaju, svi su se pojavili u svojim najboljim izdanjima, a neke su se poznate Hrvatice posebno istaknule svojim glamuroznim outfitima.  

Franka Batelić, koja je odnijela nagradu za pjevačicu godine, doslovno je zablistala u prljavoružičastoj metalik bluzi retro kroja i vječno elegantnim crnim hlačama na crtu.

Severina se na događaju pojavila u nježnom damskom izdanju. Nosila je dugačku blijedoružičastu haljinu s jednim otkrivenim ramenom preko koje je svezala crnu svilenu vrpcu te je obula lakirane crne salonke na špic s V-izrezom.

Dašak starog Hollywooda na dodjelu je donijela Nina Badrić u elegantnoj svilenoj crvenoj haljini i s glamuroznim loknama u kosi.

Voditeljica Ana Radišić je odisala glamurom u šljokičastoj crvenoj haljini s resicama i dugačkim plaštom te izazovnim prerezom na donjem dijelu.

Voditeljica i glazbenica Ida Prester je plijenila pozornost u potpuno prozirnoj haljini s prišivenim zelenim šljokičastim lišćem ispod koje je obukla crni bodi. Stajling je upotpunila i šarenom šljokičastom torbicom te kožnim crnim kaubojkama do koljena.

Pjevačica Ivana Banfić nije mogla proći neopaženo u elegantnoj srebrnoj haljini s baršunastom vrpcom u struku koja je sjajno naglasila i njezinu vitku figuru.

Stajlingom se istaknula i mlada pjevačica Mia Dimšić koja je nosila poluprozirnu haljinicu sa zlatnim vezom i popularnim naglašenim ramenima u stilu osamdesetih.