Poznate Hrvatice ne mogu odoljeti moćnom komadu koji uporno ne izlazi iz mode

Foto: Goran Perešin

MEŠTROVIĆEV paviljon sinoć je postao najljepša modna pista koja je okupila brojne zaljubljenike u modu i umjetnost.

Naime, ondje se održao drugi Zagreb Fashion Destination, a to nisu propustili mnogi poznati Hrvati, poput Jelene Lešić, Lane Puljić, Gine Victorie Damjanović, Tare Rosandić, Ive Mihalić, Lane Gojak, Nike Turković, Minee, Tihane Harapin Zalepugin, Olge Pakalović te brojnih drugih.

Osim modne piste na kojoj su se izmjenjivale kreacije brojnih domaćih dizajnera, pažnju su privukli i outfiti okupljenih, a već jedan pogled na njih otkrio je kojem trendu poznate Hrvatice ne mogu odoljeti. Riječ je o ženskim odijelima kojih je sinoć bilo toliko da biste vrlo lako mogli pomisliti da je bio propisan dress code

Ženska odijela već su neko vrijeme pravi must have u modnom svijetu te istovremeno osiguravaju stajliš izgled, ostavljaju dojam moći, ali i naglašavaju ženstvenost. Osim toga, omogućuju beskrajne kombinacije pa se odlično uklapaju u svaki stil. 

Renata Končić Minea odabrala je crveno odijelo koje krade poglede. Boja ljubavi i strasti ekspresno podiže samopouzdanje, ali i zahtijeva pažnju prilikom kombiniranja. Zato je Minea igrala na sigurno te se odlučila za sportsku eleganciju. Odijelo je iskombinirala uz bijele tenisice i basic majicu u istoj boji, a nije pretjerivala ni s make-upom.

Dugogodišnja Loto djevojka, bivša Miss Universe i voditeljica raznih televizijskih projekata Jelena Lešić je pomoću efektnog šljokičastog odijela u bijeloj boji naglasila svoju zavodljivu, ali i nježnu stranu. Iako je šljokičasto, ono dopušta jači make-up, ali i zlatne detalje. Unatoč obilju blještavila, Jelena je izgledala besprijekorno.

Domaća glumica Nadia Cvitanović podsjetila nas je koliko upečatljiv uzorak može biti efektan, a u njezino kulersko odijelo sasvim sigurno će se zaljubiti sve obožavateljice mode. Strukirani kroj je naglasio njezinu vitku liniju, a Nadia je dozu decentnosti osigurala vječnim crnim salonkama koje nikada ne izlaze iz mode.

Pjevačica i radijska voditeljica Gina Victoria Damjanović redovno pokazuje da ima smisla za modu pa ne čudi što je i ona za ovu priliku odjenula upravo žensko odijelo. Kreacija u nježnoj boji breskve je pun pogodak te ju je pomoću modnih dodataka vrlo lako transformirati i prilagoditi svakom stilu.

 

Najveća ljubiteljica ženskih odijela na domaćem terenu sasvim sigurno je Nina Badrić. No moćnim outfitom u kojem ovaj modni komad ima glavnu riječ oduševila je i Franka Batelić na svom prvom nastupu nakon porođaja, a zgodna Mila Elegović je potvrdila da strogi stajling može biti i nevjerojatno izazovan. Ipak, jedino Eva Longoria može izgledati spektakularno čak i u prevelikom odijelu.