Poznate Hrvatice ove jeseni luduju za "opasnim" čizmama koje svi žele

Foto: Instagram

NI Hrvatice nisu odoljele gorućem trendu koji je već zavladao svjetskim modnim metropolama. Riječ je o zmijskom uzorku za kojim je potražnja porasla za nevjerojatnih 300 posto pa ne čudi ni što su brojna poznata domaća imena već nabavila svoje modne primjerke ukrašene upravo ovim printom.

Iako zmijski uzorak mnogi i dalje ne smatraju profinjenim, elegantnim ni chic, pravilnim kombiniranjem i doziranjem možete složiti zanimljive outfite vrijedne pažnje.

No, zanimljivo je kako su domaće dame ove sezone bacile oko isključivo na "opasne" čizme sa zmijskim uzorkom koje u trenu podižu apsolutno svaku kombinaciju. U njihovim kolekcijama već su se udobne smjestili i najrazličitiji modeli čizama koji su s dolaskom hladnijih dana uvjerljivo zavladali ulicama.

Bivša manekenka Tatjana Dragović dobro je zapamtila sva modna i stilska pravila pa su njezine kombinacije i dalje nepogrešive. Visoke čizme zmijskog uzorka vješto je spojila s decentnom midi haljinom u crnoj boji koja naglašava njezinu vitku figuru.

Adriana Đurđević više ne mora ni dokazivati da joj ne može promaknuti niti jedan modni trend. Zmijski uzorak odlično se uklopio u njezin posljednji outfit kojim je zaradila brojne komplimente.

Voditeljica Antonija Blaće nikada nije skrivala da je posebno slaba na cipele pa se u njezinoj kolekciji nalazi impresivan broj "cipelica lutalica". Od zanimljivih sandala, preko klasičnih cipela, pa sve do stajliš gležnjača koje su pravi "must have". Za razliku od prethodne dvije dame, Antonija je svoje "zmijice" kombinirala uz traperice i sako te je tako potvrdila da se divlji uzorci odlično uklapaju i u casual ili poslovan stil.

Blogerica Sonja Kovač redovno oduševljava zanimljivim kombinacijama, čak i onda kada se one sastoje od svega dva modna komada. Haljina na preklop i visoke čizme ukrašene zmijskim uzorkom bile su dovoljne da pokori ulice modne prijestolnice, Pariza.

Maja Šuput zna kako spojiti nespojivo pa joj je pošlo za rukom zmijski uzorak uklopiti u stajling u kojem je svoje mjesto pronašao i karirani uzorak, a da pritom sve zajedno ne izgleda zbunjujuće. Naravno, u njezinom stilu, zmijski uzorak dolazi u kombinaciji s vrtoglavo visokim potpeticama.

Ovom modnom hitu nije odoljela ni Lejla Filipović koja je odabrala gležnjače idealne za svakodnevne kombinacije. Srednja visina pete osigurala joj je udobnost tijekom cijelog dana, dok je zmijski uzorak cijelom outfitu dao dozu odvažnosti.

Ipak, ovo nisu jedine čizme koje su se našle u modnom fokusu. Nedavno su brojne poznate Hrvatice potvrdile da će u nadolazećim hladnim danima pravi must have biti i upečatljivi model koji donedavno nitko nije nosio.