Poznate Hrvatice su složne: Ovo su najpopularnije cipele sezone

Foto: Marko Lukunić, Borna Filić/PIXSELL, Instagram
 
KADA smo čuli da se vraćaju u modu, nismo očekivali da će biti ni približno ovoliko popularne, pogotovo među domaćom modnom publikom.
 
Izgleda da smo se prevarili. Riječ je o jednim čizmama koje su se ovog proljeća uspjele nametnuti kao trend koji je natjerao mnoge žene da zaborave na espadrile, balerinke, sandale i druge, inače jako popularne proljetne trendove u obući. Kaubojske čizme osvojile su ove sezone srca brojnih poznatih Hrvatica koje su, sigurni smo, uspjele uvjeriti i mnoge protivnice trenda da mu pruže priliku.
 
 
U kaubojskim čizmama do sada smo vidjeli brojne poznate domaće fashionistice od Ive Radić, preko Franke Batelić, do Antonije Blaće, a za vikend je u njima zagrebačkom špicom prošetala i Nikolina Lacković, supruga našeg proslavljenog rukometaša Blaženka, koja je uvijek u koraku s vodećim trendovima.
 
 
Stajliš brineta nosila je kompletić s traper jaknom i minicom u hit nijansi lavande uz koji je obula bež kaubojske čizme te look upotpunila crnom torbom i retro sunčanim naočalama s debelim okvirima. Čini se da je poznatim Hrvaticama kaubojke najdraže kombinirati s golim nogama, odnosno haljinama i suknjama koje im i daju proljetni izgled.
 
 
S obzirom na to da baš i nije njihovo godišnje doba, uvjereni smo da će na jesen i zimu biti još veći hit pa svakako nije loša ideja pokušati nabaviti jedne kaubojske čizme kad krenu sezonske rasprodaje.