Poznate žene koje su se udale za gay muškarce, a da to nisu ni znale

Foto: Guliver/Getty, Press Foto

OVE poznate ljepotice na svom vjenčanju nisu ni slutile da njihov budući suprug igra za drugu momčad...

1. Liza Minnelli

Slavna glumica Liza Minnelli zaljubila se i udala za Petera Allena. Bili su u braku od 1967. do 1974. kada je Peter objavio da je gay te započeo dugogodišnju vezu s Gregoryjem Connellom. Zanimljivo je da je i Lizina majka, Judy Garland bila udana za gay muškarca.



2. Fran Drescher

Gledate seriju "Happily Divorced" s "dadiljom" Fran Drescher? Napisana je prema istinitoj priči koju je doživjela sama Fran. Lijepa glumica punih je 20 godina bila udana za tvorca serije "Nanny", Peter Marc Jacobson, ni ne znajući da je on zapravo gay. Ostali su prijatelji i nakon razvoda te snimili novu hit seriju.



3. Danielle Fishel

Mnoge obožavateljice smatrale su kako je zgodna glumica Danielle Fishel bila najsretnija žena na svijetu kad se udala za pjevača Lancea Bassa iz grupe N'Sync. On je danas otvoreno gay i živi s novim suprugom.



4. Carrie Fisher

Za gumicom koja se proslavila ulogom Princeze Lee u filmu "Star Wars Episode VI: Return of the Jedi", osamdesetih godina uzdisali su muškarci diljem svijeta, a ona se zaljubila u Bryana Lourda koji joj je bio drugi suprug. Zajedno imaju kćerku Billie, koju danas gledamo u seriji "Scream Queens", no brak nije potrajao jer je Bryan lijepu glumicu ostavio zbog - muškarca.



5. Kelly Preston


Premda ovo nikad nije službeno potvrđeno, tretira se kao holivudska javna tajna. Zgodna Kelly Preston u dugogodišnjem je braku s holivudskim zavodnikom Johnom Travoltom za kojeg se često priča kako je gay, a novi svjedoci i ljubavnici stalno se pojavljuju u žutom tisku. Suprugovu "tajnu" Kelly će vjerojatno čuvati zauvijek.