Poznatom zavodniku treba pomoć: James Bond dobiva savjetnika za intimne scene

Foto: EPA-EFE

NOVI nastavak serijala o slavnom agentu donosi neobične promjene.

Čini se da slavnom Jamesu Bondu treba pomoć kada je u pitanju njegov ljubavni život. Barem ako je suditi prema novostima vezanima uz snimanje najnovijeg filma o slavnom agentu. Naime, glavni glumci Daniel Craig i Ana De Armas na setu će imati i pomoćnika za intimne scene čiji je glavni zadatak glumce savjetovati kako pristupiti snimanju škakljivih scena.

Tako će glumci na filmskom setu stalno imati dostupnu i stručnu osobu koja će im pomagati u tome da sve izgleda što uvjerljivije, ali i da sami budu potpuno opušteni prilikom snimanja takvih prizora.

Podsjetimo, nedavno je pokrenuta kampanja pod nazivom #MeToo zbog koje su mnoge slavne dame progovorile o seksualnom zlostavljanju kojem su se našle izložene u holivudskim krugovima. Upravo zato producenti sve češće poduzimaju i ovakve, pomalo neobične, mjere opreza, piše The Sun

"Sve se pomnije i pažljivije snima i svim se silama želi osigurati da zvijezde na setu dobiju svu podršku i potporu koju trebaju, pa čak i kada su u pitanju ponekad riskantne scene seksa", otkrio je izvor blizak filmskom setu.