Praktični ruksaci i dalje ne izlaze iz mode: Ovo su najpoželjniji modeli za zimu

Foto: Instagram

TORBICE su pale u drugi plan. Njihovo mjesto na tronu najomiljenijih modnih dodataka uvjerljivo su zamijenili ruksaci.

Praktični su, jednostavni, ali i efektni. Također, uklapaju se u svaki stil pa ne čudi što su ove sezone traženiji od klasičnih torbica.

Ok, ako ćemo biti potpuno iskreni, ruksaci su već nekoliko sezona zaredom najtraženiji modni dodaci. Čak i ako već odavno ne sjedite u školskim klupama, vjerujte nam, nećete izgledati čudno s njim na leđima. 

Potpuno očekivano, njihovu privlačnost prepoznala su i brojna dizajnerska imena te ih brzinom svjetlosti uvrstila u svoje kolekcije, a isto su napravili i (puno pristupačniji) high street brendovi.

Nije važno hoćete li odabrati model od prave ili umjetne kože, mat teksture ili od tkanine. S ruksakom jednostavno ne možete pogriješiti.

Najtraženiji su oni u zagasitim, decentnim bojama koji se odlično uklapaju u zimske outfite. No nešto hrabrije ljubiteljice mode rado će se odlučiti za ruksak u smeđoj ili boji konjaka. 

Složit ćete se, riječ je o još jednom klasiku, ali njega treba znati nositi.

A ako ste jedna od onih žena koje sa sobom vole nositi pozamašnu količinu stvari, "zlu ne trebalo", odličan odabir su ruksaci nešto većih dimenzija, ali i dalje profinjenog izgleda.