Prava koka: Rita Ora obožava se kititi tuđim perjem

Foto: Getty, Splash

LIJEPU Kosovarku do sada smo viđali u odličnim, ali i u mnogim katastrofalnim izdanjima.
 
Stil Rite Ore zaista varira od odličnog do očajnog, no s jednim detaljem na koji je "zakačena" već godinama gotovo nikada ne griješi. U to nas je uvjerila i sinoć u Londonu na dodjeli prestižnih BRIT glazbenih nagrada gdje je oduševila u raskošnoj bijeloj haljini od perja.
 
 
U ekstravagantnoj kombinaciji s potpisom brenda Ralph & Russo, 27-godišnja pjevačica pomela je konkurenciju na crvenom tepihu i još jednom potvrdila da se obožava "kititi tuđim perjem", jer ovo nije prvi put da blista u nekom pernatom izdanju.
 
Uoči dodjele ovogodišnjih Grammyja, Rita je na gala večeri holivudskog producenta Clivea Davisa također mamila poglede svojim pernatim dodatkom za kosu i šalom kojim je ukrasila resastu haljinu u stilu dvadesetih godina.
 
 
Perje je krasilo i dno njene poluprozirne Zuhair Murad haljine optočene svjetlucavim kamenčićima koju je nosila na dodjeli Bambi nagrada u Berlinu 2017. godine.
 
 
A sigurno svi pamtite i njenu metalik pernatu haljinu s Met Gale 2016. godine, no Ritina ljubav prema perju seže još puno prije toga, a u nastavku vam donosimo njena najbolja pernata izdanja.