Pravo je vrijeme da modnu inspiraciju pronađete u casual outfitu princeze Diane

Foto: Instagram, Getty Images

IAKO je oduzimala dah svojim elegantnim izdanjima, princeza Diana bila je i ostala modni uzor ženama diljem svijeta čak i kada su u pitanju ležerni lookovi. 

Spoj predimenzionirane sportske majice i biciklističkih hlačica u devedesetim godinama prošlog stoljeća bio je izuzetno popularan, a ništa drugačije nije ni trenutno kada su se oba komada vratila među goruće trendove.

Embed from Getty Images

 

Embed from Getty Images

Ipak, iako su mnoge slavne dame isprobale ovu kombinaciju, princeza Diana se ponajviše istaknula u njoj, a prošle ju je godine sjajno prekopirala i Hailey Bieber koja je za Vogue snimila čitav editorijal inspiriran ovim casual izdanjem preminule princeze. 

Ovaj outfit spaja ono što svaka žena traži od outfita, a to su udobnost i estetska privlačnost. Sjajno je to što ova kombinacija rijetko kome ne pristaje, a i izvrsna je i činjenica da su oba komada lako dostupna u mnogim internetskim trgovinama. 

Inače, prema Lystu, upravo su predimenzionirane sportske majice najprodavaniji ženski odjevni komad od početka karantene pa su se, čini se, mnoge dame već prisjetile ove sjajne Dianine kombinacije te je same odlučile isprobati.