Prekinuo još jedan holivudski par nakon 10 godina ljubavi

Foto: Instagram, Splash News

HOLLYWOOD trese groznica prekida.

Posljednjih dana žute stranice ispisane su prekidima bogatih i slavnih. Nakon što su pjevačica Fergie i njezin suprug Josh Duhamel potvrdili da se razvode nakon 8 godina braka, isto se počelo šuškati i za holivudsku miljenicu Juliju Roberts, koju je suprug navodno napustio zbog njezine afere s kolegom Richardom Gereom.

I pjevačica FKA Twigs u Londonu je viđena bez zaručničkog prstena, dok je njezin dragi, glumac Robert Pattinson izjavio kako je "zaručen na neki način".

A nakon punih 10 godina ljubavi prekinuo je još jedan slavni par, a radi se o glumcima Rachel Bilson i Haydenu Christensenu koji zajedno imaju i 2-godišnju kćerkicu Briar Rose, no par se nikada nije vjenčao.

Kako prenosi US Weekly, par je prekinuo prije nekoliko mjeseci i to je definitivan kraj za njih te već žive u drugim državama, ona u SAD-u, a on u Kanadi.

36-godišnji glumci upoznali su se davne 2007. godine na setu filma "Jumper", a sljedeće godine su se zaručili. Još 2010. godine par je raskinuo zaruke, bez previše buke, no jedno bez drugoga su izdržali tek nekoliko mjeseci.



U listopadu 2014. godine stigla je kćerkica, no čini se kako ih ni ona nije mogla zadržati zajedno. Lijepa brineta, zvijezde nekad popularne serije "O.C.", još krajem srpnja viđena je u društvu nepoznatog muškarca, no nije željela komentirati prirodu njihova odnosa.

Inače, radi se o jednom od najsamozatajnijih holivudskih parova pa vjerujemo kako nikad nećemo znati što je dovelo do prekida... Tko je sljedeći?