Prekrasna Margot Robbie zablistala s malo šminke i u haljini za princeze

Foto: Broad Image

JEDNA od najljepših žena na svijetu koja je i prema jednoj listi proglašena najljepšom glumicom u 2019. godini, opravdala je ove laskave titule svojim posljednjim izdanjem.

Radi se o Margot Robbie koju nemamo tako često priliku vidjeti na crvenom tepihu, no zato nas uvijek oduševi, a to je bio slučaj i na losanđeleskoj premijeri filma Bombshell u kojem glumi s Charlize Theron i Nicole Kidman.

Margot je za tu prigodu obukla neobičnu dugačku lila haljinu modne kuće Giambattista Valli u kojoj je izgledala kao moderna princeza.

Iako se radi o haljini nimalo laskavog balon kroja, Margot je u njoj očarala sve prisutne i to bez puno truda jer je šminku svela na minimum, a nije se pretrgla ni oko frizure. Make-upom je samo naglasila usne i trepavice, a kosu je raspustila i lagano je uvila. 

Moramo spomenuti i Charlize koja je na premijeru došla u minijaturnoj crnoj Dior haljini, u kojoj otkrila i dekolte i noge te sve zadivila svojom fantastičnom figurom.

Treća zvijezda filma Nicole ostala je u sjeni svojih kolegica jer je na premijeru došla zakopčana do grla, no svejedno je i ona izgledala sjajno.

Nosila je odijelo s metalik srebrnim sakoom i crnim hlačama, bijelu košulju, kravatu i efektne crne sandale optočene svjetlucavim kamenčićima.