Prepoznajete li slavnu latino ljepoticu u ovom izdanju?

Foto: Instagram 

NJOJ stoji apsolutno sve.

Iako smo navikli na njezinu dugu i prekrasnu kosu, po kojoj je također poznata, 44-godišnja latino zavodnica Sofia Vergara na Instagramu se pohvalila nešto drugačijim izgledom.
 
Tako se zgodna glumica fotkala na setu popularne serije "Modern Family", s tamnijom i kovrčavom kosom te se uvukla u usku, plavu haljinu s dekolteom, u kojoj je još jednom pokazala svoje zanosne obline.
 
 
To je zapravo perika, no još uvijek se ne zna pravi razlog zašto ju Sofia nosi. Glumica je naime bila vrlo tajnovita pa je ispod slike samo napisala "tajni projekt".
 
Zatim je objavila još jednu sliku, u blještavoj, crnoj haljini, ponovno s dekolteom, kratkom bob perikom te bijelom šubarom na glavi. "Iz Rusije s ljubavlju", poručila je Sofia obožavateljima.
 
 
Inače, radi se o 8. sezoni spomenute serije, koju ćemo očito morati pogledati, kako bi saznali razlog transformacije, no neće nam teško pasti, jer nas zabavna ekipa uvijek dobro nasmije.
 
 
A ako se glumica ikada odluči na drastičnu beauty promjenu, možda će razmotriti i ove frizure. Njoj i tako pristaje baš sve!