Prevarena Khloe Kardashian nakon poroda je doživjela živčani slom

Foto: Instagram

KARDASHIANKA prolazi kroz teško razdoblje.
 
Nekoliko dana nakon što je rodila svoje prvo dijete, kćer True, usred preljubničkog skandala svog dečka i oca djeteta, NBA zvijezde Tristana Thompsona, Khloe je navodno doživjela živčani slom, kako navodi TMZ. Njene sestre Kim, Kourtney i Kendall, koje su se ovih dana provodile na festivalu Coachella, jučer su privatnim zrakoplovom odletjele u Cleveland, gdje Khloe trenutno živi s Tristanom, pružiti joj podršku u teškim trenucima.
 
 
Ovo je drugi put u nešto više od tjedan dana da se Kardashianke okupljaju zbog Khloe, a glava obitelji, Kris Jenner, ostala je uz svoju kćer u njenoj i Tristanovoj kući još od kada su svijet obišle snimke njegovog preljuba. 
 
 
Cijela obitelj bijesna je na košarkaša, uključujući i Roba Kardashiana te Kiminog supruga Kanyea Westa, a čini se da mu ni Khloe ipak nije oprostila prijevaru, jer se navodno priprema za povratak kući. Naime, kako navodi TMZ, Kardashianka je potrošila oko 4000 dolara na putnu opremu za bebu te prvom prilikom planira napustiti dečka varalicu.