Prezgodni Jamie i vrući poljupci: Stigle prve fotografije sa seta "Fifty Shades Darker"

Foto: Splash News

JAMIE i Dakota ponovno su na setu.

A dok ti spavaš ili si tek popila svoju prvu kavu, Jamie Dornan i Dakota Johnson vrijedno snimaju scene za novi nastavak filma "Fifty Shades Darker".
 
 
Iako priznajemo kako se ne radi o nekom dubokoumnom filmskom ostvarenju, što je pokazala i nedavna dodjela Zlatnih malina, priznajemo kako ćemo pogledati oba iduća nastavka, jer su Christian i Ana osvojili naša srca.
 
 
A sada su došle i prve fotografije sa seta u Vancouveru, na kojima se mladi par zaljubljeno gleda, a izmjenjuje i vruće poljupce na kiši.
 
 
Nakon poljupca, duo se počeo smijati i zabavljati na račun toga, a čini se kako smijehom liječe nervozu, za koju su i ranije priznali kako je uvijek prisutna. Hmmm, što će tek biti kada krene snimanje još vrućijih scena nego u prvom nastavku?
 
 
Dakota je obećala i kako će se osobno potruditi skinuti Jamie-ja "do kraja" u novom nastavku, a radi li se samo o dobrom marketinškom triku ili istini, morat ćemo pričekati do Valentinova 2017. godine, kada film dolazi u kina.
 
 
Pssst! U novom nastavku gledat ćemo i prelijepu glumicu Kim Basinger, koja će glumiti Elenu Lincoln, Greyjevu bivšu ljubavnicu i poslovnu partnericu. Elena je žena koju Anastazija opisuje kao gospođu Robinson - to je starije žena koja je zavela Christiana u mladim danima i predstavila mu sado-mazo svijet kojim je sada opsjednut.