Prijetnja ili loša kopija? Gigi Hadid ima dvojnicu koja također želi biti manekenka

Foto: Getty, Instagram

GIGI Hadid definitivno je jedna od trenutno najtraženijih manekenki.

Od kada se pojavila na pisti 2013. godine, niže samo uspjeh za uspjehom. Već godinu dana nakon našla se među top 50 najboljih manekenki na svijetu, a 2016. godine Britansko modno vijeće proglasilo ju je Internacionalnim modelom godine.  
 
 
Stoga ni ne čudi da djevojke diljem svijeta žele izgledati baš poput nje, a uzor je čak i mladim modelima i samo je bilo pitanje vremena kada će se pojaviti još jedna plavokosa i plavooka manekenka s dječjim licem i "kalifornijskim" izgledom. To se upravo i dogodilo. Iako je Dankinja, 22-godišnju manekenku u usponu, Amalie Schou, već su svi počeli nazivati "novom Gigi Hadid".
 
 
 
 
Iako se vidi da je riječ o drugoj osobi, sličnost je na nekim fotografijama zaista velika. Ponekad se čak čini i kao da se mlada Dankinja jako trudi izgledati kao Gigi, kopirajući njene frizure i poze. Usporedite samo ove fotografije dviju manekenki:

Lokne 

 
 

Ružičasta kosa

 
 

Kratka kosa

 
 

Umjetne šiške

 

Pletenica

 
 
Što vi mislite? Treba li se Gigi plašiti konkurencije ili je ovdje ipak samo riječ o goroj kopiji? U svakom slučaju, lijepoj Dankinji sigurno se smiješi uspješna manekenska karijera, no sumnjamo da će s trona zbaciti zanosnu Gigi.