Princeza Eugenie podijelila je dosad neviđenu romantičnu fotku s vjenčanja

Foto: EPA-EFE, Instagram

GODINU na izmaku obilježila su dva kraljevska vjenčanja.

Nakon princa Harryja i Meghan Markle koji su se vjenčali u travnju, u listopadu su sudbonosno "da" izrekli princeza Eugenie od Yorka i Jack Brooksbank.

Princeza je bila prekrasna mladenka u raskošnoj vjenčanici s otkrivenim ramenima i leđima te dugačkim šlepom koju su prema njenim uputama kreirali dizajneri Peter Pilotto i Christopher De Vos.

A ako se niste dovoljno nagledali njene prelijepe vjenčanice, razveselit će vas nova, dosad neviđena fotka s vjenčanja koju je princeza sada podijelila na svojem Instagramu.

"Najbolji dan u mom životu", napisala je Eugenie ispod fotografije za koju pretpostavljamo da je snimljena na svadbenoj zabavi gdje gostima nije bilo dozvoljeno snimanje ni objavljivanje fotki na društvenim mrežama, no očito ne i mladencima koji na ovoj fotografiji izgledaju istinski sretno i zaljubljeno.

Nedavno je na društvenim mrežama isplivala još jedna fotografija s njihove svadbe, snimljena nakon što se Eugenie presvukla u prekrasnu blijedoružičastu haljinu s potpisom dizajnera Zaca Posena.

A ako vas je iznenadila činjenica da princeza Eugenie ima profil na Instagramu, dok je drugim članovima britanske kraljevske obitelji, poput Meghan Markle i Kate Middleton, to zabranjeno, objašnjenje pronađite OVDJE.