Priyanka, Sophie i Victoria nose jednako pidžama odijelo na različite načine

Foto: Instagram

SOPHIE Turner i Priyanka Chopra imaju puno toga zajedničkog: obje su glumice, muževi su im braća i obje slove kao modne ikone.

A još jedna zajednička stvar im je i odijelo s potpisom Victorije Beckham u kojem su nedavno prošetale obje, a nosila ga je i sama dizajnerica.

Riječ je o takozvanom pidžama odijelu koje, kako mu i naziv otkriva, izgledom podsjeća na komplet za spavanje, no ako je dobro iskombinirano, može izgledati jako svečani i chic, što su dokazale i ove stajliš dame.

Bijelo pidžama odijelo s točkicama Victoria je nosila tijekom posjeta Kataru, a upotpunila ga je dugačkom zlatnom ogrlicom s upečatljivim privjeskom. Košulju je ugurala u hlače, a na jednak način ga je stilizirala i Sophie, dok je Priyanka ostavila da košulja pada preko hlača te mu tako podarila ležerniji izgled.

Njihove fotke u ovom odijelu na Instagramu je podijelila Victoria te je u opisu galerije koju je objavila naglasila da joj je ovo omiljeni komad iz kolekcije jesen/zima 2019. njezinog brenda.

Sophie, Priyanka i Victorija su različitim načinima stiliziranja pokazale svestranost ovog trenda, a još jedna velika prednost je i mogućnost nošenja ovih komada odvojeno. Pidžama odijela postala su popularna prije par godina i uporno ne izlaze iz mode zahvaljujući slavnim damama koje ih obožavaju, a s obzirom na to da ih je Victorija uvrstila u svoju najnoviju kolekciju, sumnjamo da će se to uskoro dogoditi.