Prizor za pamćenje: Cher i Meryl Streep poljubile se u usta na crvenom tepihu

Foto: Getty Images

MADONNA, Britney Spears i Christina Aguilera, pomaknite se.

Iako ćemo teško zaboraviti na francuske poljupce koje su njih tri izmijenile na dodjeli MTV VMA nagrada 2003. godine, sada su ih zasjenile dvije puno veće legende.

Na crvenom, odnosno plavom tepihu premijere filma Mamma Mia! Here We Go Again održanoj sinoć u Londonu, Cher i Meryl Streep odlučile su također izmijeniti strastveni poljubac i omogućiti nam još jedan prizor za pamćenje.

69-godišnja Meryl i 72-godišnja Cher očito su se odlično zabavljale na premijeri, a kako i ne bi, kada su se nakon 35 godina napokon ponovo ujedinile na ekranu. Njihov posljednji zajednički film bio je Silkwood iz 1983. godine.

A osim što su sve iznenadile poljupcem, obje su nas oduševile svojim izdanjima i mladolikošću.

Cher nije čak nosila ni majicu, već prozirni bralette grudnjak koji je iskombinirala s crnim hlačama visokog struka i dugački kardiganom u istoj boji te je look upotpunila zanimljivom cvjetnom ogrlicom.

Meryl je nosila elegantnu plavu haljinu midi dužine preko koje je prebacila crni remen koji je uskladila s cipelama te je svemu dodala narančastu torbu.

Kakve mačke! A ako ste pomislili da se ovdje radi samo o promociji filma i predstavi za medije, onda morate pročitati i OVAJ članak koji će vas uvjeriti da su Meryl i Cher zaista super prijateljice i to od davnina.