Problematična holivudska cura inspiraciju za haljinu našla je u "Zgodnoj ženi"

Foto: Splash News, Getty, Instagram

NEKADA davno bila je slatka crvenokosa Disney zvijezda, a onda se sve promijenilo.
 
Iako ima tek 20 godina, glumica i pjevačica Bella Thorne prošla je put od holivudske slatkice do okorjele partijanerice i problematične zvijezde koja gdje god da se pojavi šokira ponašanjem.
 
 
 
Tako je nekad uvijek pristojno obučena i našminkana slatkica odjednom postala problematična zvijezda u krpicama koje više otkrivaju nego skrivaju, s piercingom u nosu te ponašanjem koje nije oduševilo baš nikoga, čak i brojne njezine obožavatelje.
 
 
Iako vam nitko nema pravo govoriti kako biste se trebali ponašati na osobnim društvenim profilima, činjenica jest kako dotična ima milijune sljedbenika i trebala bi voditi računa kakvu im poruku šalje, posebno djevojčicama u osjetljivoj dobi koje prate svaki korak svojih idola.
 
 
Problem je nastao i kada je u javnosti te na crvenim tepisima počela promovirati čudno i neprimjereno ponašanje i oblačenje kao normalno, no u posljednje vrijeme ipak se malo smirila, a sinoć u Rimu iznenadila je pojavom u elegantnoj, crvenoj haljini.
 
 
 
Njome nas je odmah posjetila na legendarnu Juliju Roberts i njezinu crvenu haljinu iz filma "Zgodna žena", iako moramo priznati kako je Bella potpuno promašila s dramatičnim make up-om na očima.
 
 
 
No gotički make-up ne čudi previše jer je time Bella ipak unijela dašak svoje osobnosti u kombinaciju, a vama ostavljamo da prosudite sami izgleda li bolje u ovakvim izdanjima ili onima koje promovira na Instagramu.