Pronađite svoj idealan hobi za izolaciju na temelju horoskopskog znaka

*Horoskopske preporuke i savjete ne treba shvaćati naročito ozbiljno, a za sve indikacije i nuspojave obratite se obližnjem znanstveniku.

DOSADNO vam je kod kuće? Onda vjerojatno još niste pronašli zanimaciju koja će vas ispuniti. 

Srećom, u pomoć vam priskače horoskop, a evo koji je idealan izolacijski hobi za svaki znak:

Ovan - naučite novi recept

Ovnovi su dinamični i kreativni, a usto su obično i pravi gurmani. Spojite li sve to u jedno - kuhanje zvuči kao idealna zanimacija za vas, a pravo je vrijeme da usavršite svoje kulinarske sposobnosti isprobavanjem novih recepata i kuhinja. Sretni će biti i vaši ukućani.

Bik - vježbajte

Iako im godi biti kod kuće više nego ostalim znakovima horoskopa, Bikovi vole jedan dio dana provesti aktivno prije nego što se sklone u svoje utočište. A ako je izolacija poremetila vaš dnevni ritam, vrijeme je za povratak starim navikama. Umjesto da s vrećicom čipsa u ruci plačete za zatvorenom teretanom, pronađite videa s vježbama na YouTubeu i pokrenite se.

Blizanci - pročitajte knjigu (ili više njih)

Prirodno znatiželjnim Blizancima kod kuće je posebno dosadno pa je za njih idealan bijeg od stvarnosti neka dobra knjiga. Čak i ako niste knjiški moljci, pružite šansu ovoj ideji i mogli biste se iznenaditi koliko će vas to učiniti sretnijima.

Rak - preuredite prostoriju u domu

Iako su po prirodi jako kreativni, Rakovi obično nemaju vremena za ostvarivanje svojih ideja koje se obično tiču uređenja doma. Sada za to vremena imate na pretek i pravo je vrijeme da ostvarite svoje zamisli. Preuredite jednu prostoriju ili barem kutak u domu, a osim što ćete si skratiti vrijeme u izolaciji, bit ćete ponosni na svoja djela.

Lav - pokrenite blog

Ili, ako ste skloniji snimanju videa - vlog. U svakom slučaju, potreban vam je neki ispušni ventil kroz koji ćete moći iskazati svoje stavove i mišljenja drugima, sada kada oko vas nema okupljene gomile. Bonus je i što ovako možete postati slavni, a svi znamo da Lavovi obožavaju biti u centru pažnje.

Djevica - naučite novi jezik

Praktične i organizirane Djevice nikako ne vole trošiti vrijeme ne radeći ništa. Zato je za vas idealan hobi u izolaciji - učenje, a novi jezik će vam sigurno dobro poslužiti u životu te ćete usto imati nešto novo za nadodati u svoj životopis.

Vaga - naučite šivati

Vage obožavaju lijepe stvari, a posebno lijepu odjeću. Problem je u tome što često zamisle nešto što ne mogu naći u dućanu ili se zaljube u neki zlata vrijedan dizajnerski komad koji si ne mogu priuštiti. Zato je idealan izolacijski hobi za Vage šivanje. Osim što biste u tome mogli biti jako dobri, jer ste obično vješti s rukama, kada naučite šivati, moći ćete sami sašiti kreacije o kojima ste maštali.

Škorpion - posadite vrt

Škorpionima je jako teško biti zatočen u četiri zida i stalno traže izgovore za izaći iz kuće. A savršen i dugotrajan izgovor je sadnja vrta. Ako pak niste te sreće da imate okućnicu, možete i na balkonu (pa čak i unutar doma) posaditi cvijeće ili začinsko bilje oko kojeg ćete se trebati brinuti i što će vas okupirati dok se sve ovo ne završi.

Strijelac - gledajte dokumentarce

Strijelci su uvijek željni novih avantura, a posebno su im draga putovanja u nepoznato. S obzirom na to da je to trenutno neostvarivo, utješit će vas dokumentarci o zanimljivim lokacijama na svijetu, a sigurno će vas zabaviti i blogovi o putovanjima.

Jarac - vodite dnevnik

Oduvijek ste sanjali o tome da napišete knjigu? Sada vam sigurno ne nedostaje inspiracije, a za početak možete pisati dnevnik koji će vam, čak i ako ga nikad ne pretvorite u knjigu, pomoći da barem malo rasteretite svoj mozak od bujice misli.

Vodenjak - sređujte se

Vodenjaci vole izgledati lijepo, a ako inače nemate vremena za pravljenje frizura i eksperimentiranje sa šminkom, pravo je vrijeme da isprobate sve lookove koje ste htjeli. Usput ćete i usavršiti svoje frizerske i šminkerske vještine pa ćete se ubuduće lakše i brže spremiti onako kako ste htjeli.

Ribe - svirajte

Rođeni u znaku Ribe uživaju u glazbi više od ostalih i često su nadareni za nju, u smislu da sviraju barem jedan instrument. Ako pak još niste otkrili taj svoj skriveni talent, pravo je vrijeme da ga pronađete.