Provod u Santa Monici: Selena Gomez i Niall Horan dodatno potpirili glasine o vezi

Foto: Twitter, Instagram

JESU li ili nisu?
 
Posljednjih dana šuška se o još jednom mladom celebrity paru, i to o Seleni Gomez te članu popularne grupe One Direction, Niallu Horanu.
 
Nakon što se čitavu večer nisu odvajali jedno od drugoga na proslavi 35. rođendana glumice Jenne Dewan, poznatije i kao supruge Channinga Tatuma, sada su viđeni u Santa Monici.
 
Prema izjavama nekoliko svjedoka, koji su objavili video uratke i fotografije na svojim društvenim mrežama, par je uživao u nekoliko različitih vožnji u zabavnom parku te sladoledu, a zatim su im se u provodu pridružili i prijatelji. 
 
 
Podsjetimo, prije nekoliko dana, glumica Jenna Dewan-Tatum proslavila je svoj 35. rođendan, a na zabavi su se pojavili i glavni akteri priče. Navodno se čitavu večer nisu odvajali jedno od drugoga, a navodno je palo i nekoliko poljubaca.
 
Zanimljivo je kako je bivša cura Justina Biebera u nedavnom intervjuu otkrila kako bi voljela izlaziti sa starijim muškarcima, no oni ju izbjegavaju, jer izgleda kao da ima 16. A prije nego kreneš guglati, Niall ima 22 godine, što ga čini godinu dana mlađim od lijepe pjevačice.
 
 
Iako nitko nije želio komentirati napise, nekako smo uvjereni da će vrijeme brzo pokazati o čemu se tu točno radi.
 
U Hollywoodu i tako ništa ne može predugo ostati tajna.