Prva dama Francuske obožava minice, no ova haljina bila je veliko iznenađenje

Foto: Getty

AKO netko voli kratke haljinice, onda je to Brigitte Macron.

Prva dama Francuske velika je ljubiteljica minijaturnih haljina, koje joj iako je u sedmom desetljeću stoje odlično, jer se može pohvaliti fantastičnom linijom koju održava redovitom tjelovježbom.
 
 
Iako su Francuzi jednom prilikom čak potpisali peticiju da joj se zabrani nošenje takvih komada, krajnje je vrijeme da prihvatimo činjenicu da svaka žena ima pravo nositi što god hoće, dokle god se ona u tome osjeća ugodno i zadovoljno.
 
No plavokosa Prva dama uspjela nas je iznenaditi, usudimo se reći, najglamuroznijim izdanjem dosad, koje je nosila u Elizejskoj palači na večeri priređenoj u čast vojvode i vojvotkinje od Luksemburga.
 
 
Državnička večera bila je odličan povod da Brigitte uskoči u elegantnu i dugu bijelu haljinu od svile koja je imala suptilan dekolte u obliku slova V te srebrne ljuskice koje su je učinile posebnijom te dostojnom holivudskih tepiha.
 
"Uvijek sam ulagala puno truda u svoj izgled. Pitajte moju djecu ili učenike. Nikad ne bih izašla iz kuće bez pažljivo odabrane modne kombinacije i frizure. Rezultat doduše može varirati, ali ja ne mogu drugačije", jednom je prilikom izjavila u intervjuu za francusko izdanje časopisa Elle.
 
 
Podsjetimo, kada se predsjednički par upoznao, Emmanuel je imao samo 15 godina, a Brigitte je bila njegova 24 godine starija učiteljica sa suprugom i troje djece. No inzistiraju kako su počeli hodati tek kada je on postao punoljetan. 
 
"Svakog jutra skupa doručkujemo, ja sa svojim borama, a on sa svojom svježinom, ali tako stoje stvari", zaključila je, a par izgleda zaljubljeno kao i prvog dana.