Prvi zajednički izlazak budućih šogorica: Kate ostala u sjeni lijepe Meghan

Foto: Splash News

AMERIČKA glumica trenutno je apsolutna zvijezda.

I to ne samo u Velikoj Britaniji u koju se preselila zbog ljubavi, odnosno zaručnika princa Harryja, već i u cijelom svijetu, gdje žene pomno prate svaki njezin korak, kako izgleda te što nosi.



Kraljevsko vjenčanje održat će se 19. svibnja 2018. godine, no Meghan već naveliko obavlja sve dužnosti koje ima kao buduća supruga princa, a pritom modno ne griješi.

Jučer je tako uspjela zasjeniti dosadašnju miljenicu Kate Middleton, suprugu Harryjeva brata, princa Williama, a Katein zanimljivi karirani kaputić i crna šubara nisu imali šanse pored kombinacije lijepe glumice koja se zbog ljubavi odrekla i karijere.



Naime, britanska kraljevska obitelj tradicionalno svaki Božić zajedno odlazi na misu, a ove godine uputili su se u crkvu u engleskom gradiću King’s Lynn.

I dok je Kate igrala na sigurno te božićne boje, crvenu i zelenu, Meghan je blistala u bež kaputu brenda Sentaler od 8000 kuna s asimetričnim ovratnikom te Stuart Weitzman visokim čizmama koje je uskladila sa zanimljivim šeširićem na glavi.



Iako su mediji odmah napravili dramu kako su cure već sada velike suparnice, po osmijesima na njihovim licima čini nam se da to i nije tako, osim možda u modnom smislu.