Pukla još jedna veza Jennifer Lopez: Popis svih bivših frajera sexy pjevačice

Foto: JLP, Getty, Wenn, Splash News

ČINI se kako je ovoga puta prekid konačan.

47-godišnja pjevačica Jennifer Lopez i njezin 29-godišnji dečko, plesač Casper Smart prekinuli su svoju vezu nakon 5 godina ljubavi.

No, čini se kako je ovaj put prekid konačan, a časopis People prenosi kako se nije radilo o dramatičnom prekidu te kako će par ostati u prijateljskim odnosima.



"I dalje će se viđati, no samo kao prijatelji", otkrio je nepoznati izvor.

Time je mlađahni Casper dospio na prilično šarolik popis bivših ljubavi jedne od najljepših žena na svijetu. Mi smo se prisjetile svih njezinih ljubavi te kratkih, ali slatkih ljubavnih avantura.

Kratke avanture:

Maksim Chmerkovskiy

Ukrajinski koreograf i plesač navodno je imao kratku aferu s latino zavodnicom 2014. godine, iako glasine nikada nisu službeno potvrđene. U to vrijeme, Jennifer je bila u prekidu s Casperom.



Rodrigo Santoro

2011. godine, Jennifer je imala i kratku avanturu s glumcem Rodrigom Santorom, koji joj je bio partner u filmu "What To Expect When You're Expecting".



Bradley Cooper

Iste godine, Jennifer i Bradley, koji trenunto ljubi prekrasnu Irinu Shayk, viđeni su na romantičnoj večeri u New Yorku, što je bilo dovoljno da krenu glasine, koje pogađate, nikada nisu potvrđene.



Wesley Snipes


Iako ni to nikada nije potvrđeno, Jennifer i Wesley navodno su se spetljali na setu filma "Train", a avantura je trajala nekoliko mjeseci, sredinom 90-ih.



Bivši zaručnik:

Ben Affleck

Ben i Jennifer, počeli su hodati 2002. godine, nakon što su se upoznali na setu filma "Gigli". Kasnije iste godine, Ben je kleknuo, no 2003. par je na iznenađenje svih prekinuo. Jennifer je tada izjavila kako je Ben bio prvi muškarac koji joj je slomio srce, dok je on pričao kako mu je veza s njom gotovo upropastila karijeru, koju je spasila druga Jennifer, Garner, koju je oženio nakon toga.



Bivši dečki:


Diddy

Davne 1999. godine, Jennifer se zaljubla u zločestog dečka, repera i biznismena P. Diddyja, no ljubav je potrajala do 2001. godine. On je nedavno također prekinuo 10 godina dugu vezu s pjevačicom Cassie pa tko zna, možda se par ponovno počne viđati.



Casper Smart

Veza s plesačem trajala je od 2011. godine, s kraćim prekidima, a navodno je dotični od slavne djevojke dobivao tjedni džeparac u iznosu od 10 tisuća dolara. Cijena je uključivala i njegove koreografske usluge za nastupe i spotove.



Bivši muževi:

Ojani Noa

Ojani je bio prvi suprug lijepe pjevačice, a upoznala ga je 1997. godine u jednom kubanskom restoranu u Miamiju, gdje je on radio kao konobar. U braku su izdržali godinu dana.



Chris Judd

2001. godine, Jennifer je bacila oko na svog plesača Crisa Judda, udala se za njega, a potom i rastala 2003. godine. To razdoblje pamtit ćemo i po najgorim njezinim koreografijama, koje je smislio, a tko drugi, nego Chris.



Marc Anthony


Latino pjevač Marc Anthony postao joj je treći suprug u lipnju 2004. godine, a par se rastao u lipnju 2011. godine. Par zajedno ima dvoje djece, blizance Emmu i Maximilliana. I dan danas su u dobrim odnosima, a pjevačica se druži i s njegovom novom, mlađahnom suprugom.