Reci nam njegov horoskopski znak, a mi ti otkrivamo njegovu omiljenu pozu

Foto: Elle

SVAKI horoskopski znak ima svoju omiljenu pozu.

1. Ovan
 
Ovan voli bilo koju pozu u kojoj je partnerica okrenuta leđima. Tako ima dobar pogled na njezinu stražnjicu te kontrolu.
 
2. Bik
 
On voli senzualni i spori seks pa je misionarska poza ona s kojom ne možeš pogriješiti, a on će biti u mogućnosti kontrolirati brzinu.
 
3. Blizanci
 
Blizanci se smatraju majstorima brzog seksa, a obožavaju pozu u stajećem položaju i kad partnericu mogu pritisnuti uz zid.
 
4. Rak
 
Vrlo neodlučan znak, koji ponekad voli nježno, a ponekad grubo. Upravo zato, ti budi gore za početak, a u slučaju da želi nešto drugo, vrlo lako zamijenite uloge, odnosno položaje.
 
5. Lav
 
Lavovi će se itekako potruditi za partneričino zadovoljstvo i vole kad je i njoj ugodno. Upravo zato se kao njihova omiljena poza navodi ona "sa strane", u kojoj oboje ležite na boku, dok je on iza te ima pristup cijelom tvom tijelu.
 
6. Djevica
 
Djevice su uglavnom "davatelji" pa jako vole pozu u kojoj je partnerica na leđima, s nogama u zraku, a takav mu položaj daje izvanrednu priliku da pokaže svoje, hm, talente.
 
7. Vaga
 
Vage su dobre u gotovo svakom položaju, no jedan od najdražih im je dok je partnerica na njima, u sjedećem položaju, s omotanim nogama oko njihovog struka.
 
8. Škorpion
 
Škorpioni vole poze "licem u lice", jer seksualna komunikacija očima im je jako seksi.
 
9. Strijelac
 
Strijelci su spontani te vrlo rado biraju pozu u kojoj oboje stojite na nogama, on je iza te tako može podići tvoju nogu prema gore, blago savijenu u koljenu. Također, strijelci vole seks u javnosti pa za ekstra bodove približite se prozoru.
 
10. Jarac
 
Jarce uzbuđuju lanci i bičevi te kontrola pa je doggy style poza s licem na jastuku idealan izbor. Također, ne bi bilo loše uvesti malo "spenkanja" i prljavih riječi.
 
11. Vodenjak
 
Vodenjaci vole seks igračke pa uvođenje vibratora u igru dodatno će napaliti pripadnika ovog znaka, posebno u pozi u kojoj si ti na njemu.
 
12. Ribe
 
Ovaj horoskopski znak dobro je upućen u čitanje govora tijela pa će on bolje nego bilo koji drugi znati što ti želiš. Također, oni su jako dobri u igranju uloga.