Retro fotka s vjenčanja: David Beckham zaželio Victoriji sretnu 17. godišnjicu braka emotivnom porukom

Foto: Instagram, Facebook,  Splash News

PROŠLO je već 17 godina.


David i Victoria Beckham žive život iz snova: zgodni su, uspješni, bogati, i dalje se vole kao prvog dana, a uz to imaju i četvero prekrasne djece - sinove Brooklyna, Romea i Cruza te kćerkicu Harper.



A slavni par danas slavi 17. godišnjicu braka, vjerovali ili ne.



Romantični nogometaš tako je zaželio sretnu godišnjicu svojoj Victoriji na službenoj stranici na Facebooku, gdje ga prati gotovo 55 milijuna ljudi, slikom s vjenčanja te divnim riječima.



"Wow, ovo se dogodilo prije 17 godina. Imao sam sreću upoznati nekoga koga pokreće ista energija i tko želi iste stvari u životu. Stvorili smo četvero prekrasne djece i nisam mogao poželjeti bolju i brižniju majku za njih. Sretna godišnjica, volim te", napisao je David ispod slike te dodao emotikon srca.



Fanovi su poludjeli, a u samo 2 sata, slika je skupila više od 602 tisuće lajkova te puno pozitivnih komentara. "Vi ste moja inspiracija", napisao im je jedan od fanova.



"Osjećam se tako voljeno i blagoslovljeno. Moj najbolji prijatelj, moja ljubav. Najbolji čovjek na svijetu, koji me nadahnjuje svaki dan. Sretna godišnjica najboljem suprugu i tati na svijetu", napisala je Victoria ispod druge slike s vjenčanja.



Ah, ovo dvoje. Mi idemo po maramice...