Rihanna danas izbacuje spot za pjesmu "Kiss It Better" u kojem je potpuno gola

Foto: Instagram, Fame Fly Net

SLAVNA pjevačica ponovno kreće u lov na sam vrh glazbenih ljestvica.

Barbadoška pjevačica Rihanna danas će izbaciti novi, drugi po redu singl sa svog dugo očekivanog albuma "ANTI", pod nazivom "Kiss It Better".



Nakon vrlo uspješnog singla "Work", koji je nastao u suradnji sa slavnim Drakeom i za koji su snimljena čak dva sexy spota, RiRi je još jednom odlučila osvojiti vrhove glazbenih ljestvica.

Pjevačica će izbaciti i spot za spomenutu pjesmu, čiji je crno- bijeli teaser, u trajanju od 30-ak sekundi jučer objavila na društvenim mrežama.

U slučaju da ti nije jasno na što se "it" odnosi, sexy teaser, s kockicama na određenom mjestu, dat će ti odogovor na sve nedoumice.

Inače, spomenuta pjesma finalna je pjesma na koncertima u sklopu njezine "ANTI" turneje, na kojoj se pjevačica trenutno nalazi. RiRi će tako sve do sredine svibnja žariti i paliti po Sjevernoj Americi, a zatim nam dolazi bliže, točnije na naš kontinent, na kojem će se zadržati nekoliko mjeseci.

Ne sumnjamo u uspjeh turneje ni novog singla, jer nam je itekako falio njezin novi glazbeni materijal, a znamo kako nismo jedine koje se tako osjećamo.