Rihanna je ponovo bila zvijezda večeri u ružičastom od glave do pete

Foto: Splash

RIHANNA ovih dana ima pune ruke posla.

Nakon što je na njujorškom Tjednu mode predstavila svoju kolekciju donjeg rublja Savage x Fenty, ali i svoju novu vitku figuru, uslijedio je Diamond Ball, humanitarni događaj koji je pjevačica pokrenula prije četiri godine, a sinoć je proslavila i prvu godišnjicu svojeg beauty brenda Fenty Beauty.

A kao i na svim spomenutim događajima, Rihanna se ponovo svojim izborom outfita pobrinula da bude u centru pažnje. Pjevačica se na proslavi rođendana svojeg brenda pojavila u ružičastom od glave do pete, boji u kojoj je nismo navikli viđati često iako joj stoji savršeno.

U dugačkoj Calvin Klein haljini u nijansi fuksije s efektnim volanima i visokim prorezom na donjem dijelu, pjevačica je bila mamac za poglede, a s bojom haljine je uskladila i ostatak outfita te make-up. Na nogama je nosila ružičaste salonke na špic, a u boju fuksije obojila je i usne, obraze te nokte. 

Kosu je raspustila i natapirala te ju je s jedne strane zatakla iza uha kako bi pokazala svoje blještave dijamantne naušnice, a zablistala je i sama zahvaljujući svjetlucavom puderu za tijelo s potpisom njenog beauty brenda.