Rihanna, Kim, Kylie i brojni drugi celebovi na povijesnoj modnoj reviji u Parizu

Foto: Splash, Instagram

NOVI umjetnički direktor muške linije modne kuće Louis Vuitton jučer je u Parizu ispisao povijest.

Francuski luksuzni brend u ožujku ove godine na to je mjesto postavio glavnog dizajnera modne kuće Off-White, Virgila Abloha, koji je zamijenio dotadašnjeg direktora muške linije Kima Jonesa. 

Abloh je tako postao prvi Afroamerikanac na čelu neke tako velike modne kuće, a zanimljivo je i da Virgil nije studirao modni dizajn, nego je diplomirani arhitekt. Zajedno s Kanyeom Westom 2009. godine bio je na praksi u talijanskoj modnoj kući Fendi, a od tada su njih dvojica nastavili surađivati i postali jako bliski prijatelji, piše InStyle. 

Virgilova prva revija za Louis Vuitton održana je jučer na Tjednu muške mode u Parizu, a dizajnera su u francusku prijestolnicu došle podržati brojne poznate face iz svijeta mode i šoubiza, uključujući i njegovog prijatelja Kanyea koji je došao u pratnji supruge Kim Kardashian, kojoj je ovo prvi povratak u Pariz nakon što je 2016. godine tamo bila opljačkana.

Kim i Kanye okupirali su prvi red, a odmah pored njih sjedili su Kylie Jenner i njen dečko Travis Scott, dok je nešto dalje od njih sjedila i Travisova bivša djevojka Rihanna. Reviju su došle pogledati i Bella Hadid, Naomi Campbell, Rita Ora te brojni drugi celebovi koji su poželjeli prisustvovati ovom povijesnom trenutku i pružiti svoju podršku talentiranom dizajneru.

Zanimljivo je i da su svi slavni uzvanici nosili komade s njegovim potpisom, a poznate dame birale su redom jednobojne outfite, od Rihanne u bijelom, preko Kylie Jenner u žutom, do Belle Hadid u crvenom izdanju.

Abloh je u svoju prvu kolekciju za Louis Vuitton uključio holografske torbice, prsluke, lance te je udahnuo novo lice nekim legendarnim komadima brenda, poput torbica s logom.

Slavni uzvanici na svojim su Instagramima podijelili djelić atmosfere s revije, koju su obilježile i dizajnerove suze na samom kraju, i to u zagrljaju Kanyea Westa koji također nije mogao obuzdati emocije, piše InStyle. 

Ambiciozni i talentirani Abloh može se pohvaliti Grammyjem koji je dobio 2011. godine za vizualni identitet Jay-Z-jevog albuma "Watch the Throne", a modni svijet osvojio je 2013. godine kada je pokrenuo brend Off-White.