Rihanna odgovorila bezobraznom novinaru koji ju je uvrijedio zbog viška kilograma

Foto: Instagram, REX

PRIJE nekoliko dana prenijeli smo vam priču o tome kako je i Rihanna postala žrtva "fat shaminga".
 
Iako takvo sramotno ponašanje ne zaslužuje apsolutno nitko, kad si poznat takvu priču prenesu mnogi mediji, pa se možda osjećaš još gore. No RiRi je još jednom pokazala kakva je kraljica i da joj takve priče ne mogu podrezati krila.
 
 
Podsjetimo, prije nekoliko dana jedan sportski novinar uhvatio se teme Rihanninih kilograma i to je na vrlo ružan i neprimjeren način odlučio komentirati u javnosti.
 
 
Njegovo ime je Chris "Spags" Spagnuolo, a radi se o novinaru portala Barstool Sports koji je prošlog ponedjeljka objavio članak "Hoće li Rihanna debljinu učiniti novim vrućim trendom?". Nakon toga je komentirao kako je pjevačica očito malo previše uživala u dobroj hrani u hotelskoj sobi i da je jednom prilikom obukla sumo odijelo, a zapitao se i hoće li ona preoteti tron Ashley Graham u plus-size hijerarhiji.
 
 
Barstool Sports ubrzo je uputio javnu ispriku i izbrisao objavu, novinar je suspendiran, a Rihanna mu je putem Instagrama poručila što misli o njegovom ispadu.
 
Na slici se tako nalazi reper Gucci Mane, 2007. i 2017. godine, s vitkijom figurom, a ispod nje piše: "If you can’t handle me at my 2007 Gucci Mane you don’t deserve me at my 2017 Gucci Mane."
 
 
U međuvremenu, suspendirani novinar i dalje se ruga cijeloj situaciji, ali na svojim društvenim profilima pa se tako jedan dan naslikava ispred teretane, a drugi u fast foodu, s heštegom #freespags, očito ne shvaćajući da je njegovo ponašanje jadno.
 
 
No pravda je svakako zadovoljena, u ime svih drugih žena koje su bile ili bi mogle biti žrtve široko rasprostranjenog "fat shaminga".