Rihanna osvojila parišku modnu elitu u kombinaciji u kojoj samo ona može izgledati odlično

Foto: Getty, Instagram
 
KADA ne pjeva, Rihanna dizajnira.
 
A sinoć je lijepa pjevačica zabavljala modnu elitu u Parizu, na prestižnom Tjednu mode, gdje je imala debi sa svojom Fenty kolekcijom.
 
 
Revija se održala u jednoj od prostorija luksuznog Hotela de Salomon De Rothschild, a 28-godišnjakinja na kraju je veselo pozdravila uzvanike, dok su ju oni nagradili velikim pljeskom.
 
 
Rihanna se na pisti pojavila u tipično svom stilu te neobičnom rozom kompletu, koji je upotpunila s biserima oko vrata. Tako je ponovno dokazala kako neke modne kombinacije može nositi samo ona te pritom izgledati odlično.
 
 
Sudeći po reakciji uzvanika i njezinom osmijehu na licu, barbadoška zločesta cura uspjela je osvojiti modnu elitu pa nimalo ne sumnjamo u uspjeh kolekcije za proljeće/ljeto 2017. godine.
 
 
Pjevačicu su došle podržati i brojne slavne dame, poput manekenki Jourdan Dunn, Doutzen Kroes i Sare Sampaio, pjevačice Charlie XCX te modne blogerice Chiare Ferragni, koja se pojavila u neobičnoj kombinaciji, no to modni blogeri rade.
 
 
U Gradu ljubavi, RiRi se pridružila i ponosna mama Monica, ali ne i navodni dečko Drake, od kojeg se nije odvajala posljednjih tjedana.
 
 
Prethodno, Rihanna je viđena kako veselo razgovara s manekenkama, koje su je ohrabrivale kako će sve proći u najboljem redu, čime je pokazala kako se ne drži kao razmažena zvijezda, što se ne bi moglo reći i za njezinog kolegu Kanyea, koji je poznat kao poslodavac iz pakla, koji manekenkama ne da da razgovaraju, smiju se, sjede ili piju vodu.