Rihanna pokorila crveni tepih u izdanju koje trebate pogledati sa svih strana

Foto: EPA-EFE, Getty Images

PJEVAČICA, dizajnerica, beauty mogulica i autorica Rihanna sinoć je dobila prvo priznanje modnog svijeta za svoj luksuzni brend Fenty.

Na dodjeli nagrada British Fashion Awards osvojila je nagradu Urban Luxe za svoj doprinos sportskoj odjeći, a za tu se prigodu posebno skockala.

Rihanna je crvenim tepihom prošetala u glamuroznom i poprilično neobičnom jednobojnom izdanju s vlastitim potpisom koje trebate pogledati sa svih strana.

Od glave do pete nosila je boju mente, a iskombinirala je svilenu mini haljinu s korzetom i voluminozni kaput od tila s ušivenim rukavicama te naramenicama optočenima cirkonima, koje idu oko vrata i na leđima se razdvajaju u nekoliko trakica koje izgledaju kao ogrlica.

Embed from Getty Images Embed from Getty Images

No Rihanna je stajling svejedno upotpunila raskošnom dijamantnom choker ogrlicom koja se djelomično stopila s naramenicama njezinog kaputa i koju je uskladila s ostatkom nakita koji je nosila.

Stajling je upotpunila i svilenkastim salonkama u istoj boji kao i ostatak njezinog outfita, a potrudila se i oko frizure te je kosu splela u sitne pletenice.

Jednostavno, besprijekorno!