Rihanna vraća u modu zaboravljeni beauty proizvod iz 90-ih

Foto: Instagram

AKO netko može oživjeti neki trend iz mrtvih to je definitivno Rihanna.
 
To je dokazala još kada je prije par godina u modu ponovno vratila tenisice s platformom i natikače te je od tada nastavila redati uspjeh za uspjehom, kako u modnom, tako i u svijetu ljepote. A sada je na Instagramu predstavila najnoviji proizvod u svojoj FENTY BEAUTY liniji koju je lansirala prošle jeseni i ponovo je riječ o jednom zaboravljenom trendu iz devedesetih. 
 
 
Pjevačica je odlučila pokušati u modu vratiti šljokice za tijelo koje ste kao djevojčice sigurno obožavale, a sumnjamo da ćete im odoljeti i sada. 
 
 
Rihannina šljokice za tijelo dolaze u dvije varijante: kao svjetlucavi tekući highlighter Body Lava i Fairy Bomb koji dolazi u obliku pudera.
 
 
Pjevačica je nove proizvode najavila na svom osobnom Instagramu u obliku Storiesa te na profilu svog beauty brenda FENTY BEAUTY, a uslijedile su brojne pozitivne reakcije javnosti koja kao da je jedva čekala da se netko ponovno sjeti ovog zaboravljenog proizvoda iz djetinjstva. 
 
 
FENTY BEAUTY šljokice za tijelo u prodaju će biti lansirane 6. travnja, a vjerujemo da će se brzo nakon toga naći i u ponudi drugih, lakše dostupnih i povoljnijih beauty brendova.