Rihannin festivalski stil drugačiji je od svega što ste do sad vidjeli

Foto: Instagram

BARBADOŠKA ljepotica uvijek je u nekom svom filmu.
 
Rihanna modu ne prati nego je sama diktira, što je još jednom pokazala svojim festivalskim outfitima za prvi vikend ovogodišnje Coachelle. Pjevačica je u širokom krugu zaobišla cvjetne vijence, resice, dugine boje u kosi i druge tipične festivalske trendove te je osmislila potpuno nov, vlastiti festivalski stil. 
 
 
Za prvi dan festivala složila je potpuno bijeli outfit s košuljom koju je pretvorila u kratki topić i hlačama koje su sa strane bile ukrašene remenjem.
 
 
Na očima je nosila plavo sjenilo, koje je ovog proljeća must-have te je napravila retro frizuru i okitila se srebrnim nakitom.
 
 
Za drugi dan festivala uvukla se u supervisoke bež čizme i omotala se poluprozirnom tkaninom u istoj nijansi ispod koje, očito, nije nosila grudnjak te je svemu nadodala hrpu detalja, među kojima se posebno istaknula njena kopča za kosu s logom brenda Gucci.
 
 
No njena prethodna dva outfita nisu ni do koljena kombinaciji koju je Rihanna složila za treći dan poznatog pustinjskog festivala. 
 
 
Pjevačica je bila doslovno neprepoznatljiva jer je preko glave navukla takozvanu fantomku i to također s potpisom modne kuće Gucci za koju nitko nije mislio da će se prodavati. No RiRi je još  jednom potvrdila da za sve postoji tržište, pa čak i za skupe dizajnerske kape koje potpuno prekrivaju lice. 
 
 
I ostatak njenog outfita bio je, najblaže rečeno, zanimljiv, a zbog svega što smo do sada vidjeli još se više veselimo nastavku Coachelle sljedeći vikend i baš nas zanima čime će nas Rihanna sljedeće šokirati.