Rijedak prizor: Severina oduševila obožavatelje fotkom bez make-upa

Foto: Instagram

RIJETKI su trenuci kada Severinu možete vidjeti bez make-upa na licu ili pak da nije sređena od glave do pete. Osim što česti nastupi na pozornici to zahtijevaju, pjevačica iskreno uživa u dotjerivanju, a nikada nije ni skrivala da uživa u praćenju svih modnih i beauty trendova.

No, kada svjetla reflektora nisu usmjerena prema njoj, čak i ona voli predahnuti od svega toga te dopustiti licu da se odmori od teških slojeva make-upa. Pomalo očekivano, čak i tada izgleda besprijekorno.

Njena prijateljica Anđa Marić na svom se Instagramu pohvalila dragom fotografijom na kojoj pozira zagrljena sa Severinom, a upravo je to bila jedna od rijetkih prilika kada obožavatelji mogu pjevačicu vidjeti u potpuno prirodnom izdanju.

Bez šminke na licu, s jednostavno raspuštenom kosom i u casual odjevnoj kombinaciji Severina izgleda jednako neodoljivo kao i kad je potpuno dotjerana, a mnogi su primijetili kako obje zrače prirodnom ljepotom.

"Predivne ste obje", samo je jedan od oduševljenih komentara

Također, Anđa Marić je u komentarima otkrila kako je upravo pjevačica "njena velika zaštitnica" jer je bila uz nju u najtežim životnim trenucima, a Seve joj je uzvratila kako i ona nju voli.