Ronaldova zaručnica pokazala savršene noge samo tri dana nakon porođaja

Foto: Instagram, Splash News

MEĐU slavnim damama ovo je već uobičajena praksa.
 
Kada su u pitanju svjetski poznate dame vrijedi sljedeće pravilo: nakon poroda linija se treba u rekordnom roku vratiti na stari konfekcijski broj, a neke su u tome ekspresno brze.
 
 
Jedna među njima je i manekenka Georgina Rodriguez koja je poznatija kao zaručnica nogometaša Cristiana Ronalda s kojim je prije nekoliko dana dobila djevojčicu koja je njihovo prvo dijete.
 
 
Alana Martina rođena je prije tri dana, 12. studenog, a crnokosa ljepotica šokirala je besprijekornim izgledom na najnovijoj fotografiji koju je podijelila sa sljedbenicima na Instagramu.
 
 
22-godišnjakinja na njoj izgleda kao da nikada nije bila trudna, a u prvom su planu njezine vitke noge koje su izvirile ispod satenskog ogrtača. Osim toga, Španjolka na fotografiji ima i šminku te savršeno ispeglanu kosu pa ne čudi što je izazvala dodatni interes.
 
 
Čini se kako dotična ne gubi vrijeme.
 
Pssst! Ubrzo nakon što je postala mama, Irina Shayk također je brzo vratila manekensku liniju, a radi se o bivšoj Ronaldovoj djevojci koja je kćerkicu dobila s glumcem Bradleyjem Cooperom te će mu uskoro postati supruga.
 
 
Želite li momentalno primiti obavijest o svakom objavljenom članku vezanom uz Cristiana Ronalda, instalirajte Index.me aplikaciju i pretplatite se besplatno na tag: Cristiano Ronaldo.
 
Index.me aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku, dok iPhone aplikaciju možete preuzeti ovdje.