Rouge preporuka: Novi hit autora regionalnih bestselera iz područja motivacije

Foto: Instagram, Promo

KENAN Crnkić autor je velikih regionalnih bestelera o uspjehu („7 tajni uspjeha“) i sreći („Pazi kojeg vuka hraniš“). Na području jugoistočne Europe (Hrvatska, Bosna i Hercegovina, Srbija, Crna Gora i Slovenija) knjige su doživjele višestruka izdanja i prodane su u više od 250.00 primjeraka.

Njegova prva knjiga ”7 tajni uspjeha”, kao jednostavan i praktičan vodič do uspjeha izazvala je svojevrsnu senzaciju, oborila sve rekorde prodaje, a u roku od samo 10 dana od izdavanja probila se na prvo mjesto na ljestvicama popularnosti.

Nakon tog velikog uspjeha, uslijedio je još jedan. Druga knjiga „Pazi kojeg vuka hraniš” u prepoznatljivom stilu koji odiše lakoćom posvećena se sreći i načinima na koje se postiže. 2018. godine ova je knjiga  prevedena i na Brajevo pismo, te se besplatno dijeli knjižnicama slijepih i slabovidnih osoba u sklopu projekta samog autora, koji ima za cilj da se ovoj populaciji omogući dugoročni pristup danas tako važnoj i popularnoj motivacijskoj literaturi.

Uskoro, točnije 23. 04., u knjižarama će osvanuti Kenanova nova knjiga, a mi vam predstavljamo naslovnicu.

„Nadživjeti život“ vrhunac je trilogije o životu, sreći i uspjehu. Ova knjiga daje odgovore na vječna životna pitanja kao što su: kako se nositi s problemima i iskušenjima, uvredama i ogovaranjima, izdajama i gubicima, prijateljima i neprijateljima. Kako prepoznati istinsko dobro i skriveno zlo, razlikovati cijenu od prave vrijednosti, kako upravljati promjenama i donositi mudre odluke.