Rouge preporuka za vikend: Erotske pustolovine bezobrazno zgodnog bogataša

Instagram, Promo

MUŠKARCI se često čude zašto žene vole erotiku. Kažu da se o tome nema što pisati. Njima je sve tako jednostavno. No ipak se iznenade kad se pokaže da nisu baš tako dobri ljubavnici kakvima su se smatrali. Dobro erotsko štivo u sebi nosi uzbuđenje strasti koju sami ne proživljavamo dovoljno. Istina je, na početku veze iskre frcaju, no ubrzo nastupa barem djelomično zahlađenje. To je, naravno, sve normalno u svijetu monogamije, ali zato su tu vrući ljubići uz koje se možemo prepustiti mentalnim orgazmima bez imalo grižnje savjesti. A to američka autorica Raine Miller jako dobro zna.

Kao veteranka u žanru erotike, ona iza sebe ima brojne bestselere. Većinu smo imali prilike čitati na hrvatskom, a sada izlazi njezin novi roman "Prljavo bogat".  U svijetu prljavo bogatih novi igrač je na sceni. Njegovo ime je Caleb Blackstone i on je opako seksi. Predsjednik je velike tvrtke i fokusiran je na posao, pogotovo nakon gubitka oca. On je baš onakav kakvim zamišljamo modernog princa na bijelom konju. Lijep, pametan i duhovit, a na odmet nije i što je neugodno bogat. Brooke Casterley je njegova potpuna suprotnost – mlada dizajnerica interijera sa svježim životnim ranama i teškom prošlošću koju namjerava ostaviti gdje joj je i mjesto. Daleko iza sebe.


A onda se njihovi svjetovi i životi sudare te Caleb postane opsjednut s Brooke. Naravno, ne u lošem smislu neke poremećene uhode, nego mu se dogodila instant ljubav, ona na prvi pogled i oborila seksi poslovnjaka s nogu. Zrakom struji struja, kao da je njihov susret bio neizbježan. Strast u ovom romanu je jaka, a ljubav iskrena. Svijet intime sudara se sa svijetom paparazza koji danonoćno prate svaki Calebov pokret. Brooke želi konzumirati tu novu ljubav u miru, ali oko njih je pravi medijski kaos.

Raine Miller piše toliko tečno da ni ne primijetite, a već ste duboko ogrezli u čitanje i teško je ostaviti ovakvu knjigu samo tako. Odlično napisana i vješto razvijena ljubavna veza – iako se dogodila kao udar munje – jaki su aduti autorice. Kao što smo spomenuli, ovo nije njezin prvi rodeo i sigurno se sjećate prvih Blackstonea. Ako ste ih propustili, ovo je odličan uvod jer priča počinje ispočetka i s novim likovima. I ovaj put je kemija među glavnim protagonistima gotovo opipljiva te, na momente, toliko vruća da bi vas mogla opeći. A da ne pričamo o seksi scenama. Uh, zaista su vruće, prevruće.

Nećete morati čekati dugo na nove avanture klana Blackstone jer je "Prljavo bogat" tek prva knjiga iz serijala, ali služi kao odličan uvod u svijet koji nam je još jednom servirala (najbolje ide uz jagode i šampanjac) Raine Miller. I podsjetila nas na to da ima još puno asova u rukavu, a ako su imalo kao ovaj bit će to jedan opako strastven serijal.