Ruževi, lakovi i sexy krojevi: ELFS-i predstavili atraktivnu kolekciju za plažu na Fashion.hr-u

Foto: Press Foto

JUČER je u Zagrebu započelo cruise izdanje Fashion.hr-a.

Nakon Brača i čarobnog Tomislavca, kako scenografija poslužio je Gornji grad, točnije prostor ispred Klovićevih dvora gdje će bijela pista publici ove sezon eprikazati najnovije resort kolekcije hrvatskih modnih dizajnera.

Na pistu s pogledom na katedralu, prvo su stupili modeli odjeveni u kreacije 10 polufinalista ovogodišnjeg "Fashion Incubatora" od koji je žiri izabrao 5 najboljih među kojima su se našli Mona Lacko, Ivana Janjić, Nives Bošnjak, Marija Nakir i Anđela Markušić.



Nakon novih nada, krenula je revija poznatog dvojca ELFS koji je predstavio muške i ženske komade za vruće ljetne dane i noći.

Dečki su ostali vjerni svojim prepoznatljivim krojevima - koktel haljinicama s košaricama, dugačkim ogrtačima za plažu, lepršavim dnevnim haljinama i praktičnim badićima.

Odličan komad su i glamurozne dugačke suknje za plažu i šetnju po rivi, ispod kojih se prozire kupaći kostim, a koje otkrivaju noge zahvaljujući visokom rasporku.

Kao što su i najavili, ove sezone ELFS-i su predstavili modele izrađene od materijala s njihovim potpisom, a na kojima se nalaze crteži ruževa za usne i lakova za nokte.



Ovaj materijal najavljuje i njihov novi projekt - stvarne kozmetičke proizvode koji će se u prodaji naći uskoro.

Muškarcima su namijenili slip kupaće gaćice, majice sa zabavnim printevima i udobne hlačice do koljena.

Danas će svoje cruise kolekcije predstaviti BiteMyStyle by Zoran Aragović, Martina Felja, Krie design, Ines Atelier i Robert Sever.