Ryan Gosling napravio totalnu pomutnju zbog plavuše s kojom je došao

Foto: Getty

SVI su mislili kako će doći s Evom.

Holivudski glumac Ryan Gosling možda nije osvojio Oscara za svoje ostvarenje u filmu "La La Land", no naša je srca osvojio još u "Notebooku".

2011. godine je osvojio i srce prekrasne glumice Eve Mendes, s kojom je tek nekoliko mjeseci u braku, a par zajedno ima i dvije kćerkice. Unatoč višegodišnjem skladnom odnosu, duo se na crvenom tepihu zajedno pojavio svega dva puta, i to oba na premijeri svog zajedničkog filma.



Eva mu nije bila pratnja ni na dodjeli Zlatnih globusa, ranije ove godine, no Ryan se samo njoj zahvalio na bezuvjetnoj podršci, kada ga je osvojio. Upravo zato, šuškalo se kako će se duo napokon pojaviti zajedno kao par na dodjeli Oscara, koja se održala sinoć u Los Angelesu, no od toga nije bilo ništa.



Umjesto toga, Ryan se na dodjeli pojavio u pratnji prsate plavuše, za koju se na kraju ispostavilo da mu je sestra Mandi, no dok se nije znalo, baš sve je zanimalo "tko je plavuša u zlatnoj haljini koja sjedi pored Goslinga?".



Mandi je ukrala show svojim bujnim poprsjem, a internet je brzo poludio za njezinim... njom. "Prekrasna je", "Jako mi se sviđa njezina haljina", "Može li me netko upoznati s Ryanovom sestrom?" "Ryanova sestra je zaslužila Oscara", samo su neki od komentara na Twitteru.

I zvijezda je rođena.