Ryan Reynolds: Filmski počeci i bivše ljubavi jednog od najzgodnijih holivudskih frajera

Foto: Splash, JLP, Instagram, Men's Health

PREZGODNI Ryan danas slovi za jednog od najpoželjnijih holivudskih frajera.


Ryan Rodney Reynolds rođen je 1976. godine u kanadskom Vancouveru te je najmlađi od četvero braće.



Karijeru je započeo 1990. godine u kanadskoj teen sapunici "Hillside", koju je preuzeo i popularni američki program Nickelodeon pod nazivom "Fifteen". Filmovi i serije u kojima je glumio tijekom 90-ih nisu bili toliko zapaženi, no sve se mijenja ulogama Hannibala Kinga u filmu "Blade: Trojstvo"  te remakeu horora "Thw Amityville Horror", kada Ryana napokon počinju primjećivati i šire mase.



Naravno, ovdje prije svega mislimo na pripadnice ljepšeg spola, obzirom da se često može čuti kako je Ryan kralj slatkastih komedija, no muški dio publike svakako je oduševio i u filmskoj adaptaciji stripa "Deadpool", gdje je itekako nasmijao publiku i odlično utjelovio ovog anti-junaka.



Uz to, Ryan itekako pazi na prehranu i vježbanje pa je često bio na naslovnicama brojnih muških časopisa, na kojima se hvalio savršenim mišićima.



A u njima su među prvima uživale glumica Rachel Leigh Cook, najpoznatija po ulozi u filmu "Ona je sve to" i pjevačica Alanis Morissette, pred koju je Ryan kleknuo 2004. godine, nakon dvije godine veze. 2006. godine, časopis People objavljuje kako je par prekinuo, ali te su glasine bile lažne. No, par se na ipak na kraju rastao 2007. godine, a odluku su navodno donijeli zajedno. Alanis je kasnije priznala kako je cijeli album "Flavors of Entanglement" nastao kao rezultat njezine tuge nakon prekida, a posebno mu je posvetila pjesmu "Torch".



Ubrzo nakon prekida zaruka, Ryan se počeo viđati s kolegicom Scarlett Johansson, s kojom se i vjenčao svega godinu nakon što su prohodali. No, brak je potrajao samo 2 godine. Scarlett je kasnije otkrila: "Život s još jednim glumcem je veliki izazov, posebno kada je jedna osoba uspješnija od druge. Tu mora postojati razumijevanje o tome kako ćete dijeliti svoje vrijeme, pogotovo kada vam karijere idu u istom smjeru."



Početkom 2010. godine, Ryan je ipak upoznao ljubav svog života, Blake Lively, na setu filma "Green Lantern", koji je bio još jedan filmski promašaj zgodnog Ryana. 11 godinu mlađu kolegicu brzo je zaprosio, a zatim i oženio 2012. godine, a kćerkica James, koja je ime dobila po njegovom preminulom ocu, stigla je 2014. godine kao kruna ljubavi.



Par trenutno očekuje svoje drugo dijete, a svih ovih godina za njih se nije vezao niti jedan skandal. Dapače, upravo se oni često uzimaju kao primjer prave holivudske ljubavi, a njihove preslatke izjave i zaljubljeni pogledi na crvenim tepisima, vraćaju vjeru u istu.



Ryana ćemo uskoro gledati i u filmovima "Criminal" i "The Hitman's Bodyguard".

Pssst! Ryan se može pohvaliti i titulama Najsexy frajera na svijetu, Najsexy tate, a GQ ga je uvrstio i u Top 10 najbolje odjevenih muškaraca.