Ryan Reynolds otkrio kada izlazi drugi nastavak kino hita "Deadpool"

Foto: Screenshot Youtube, Instagram, Splash News

OVOME se itekako veselimo.


Jedan od svakako najboljih filmova 2016. godine, Deadpool, kojeg je odlično utjelovio holivudski zavodnik Ryan Reynolds, dobit će i svoj nastavak, a sada smo saznali i kada.

Naime, 39-godišnji Ryan poslužio se Instagramom, kako bi s obožavateljima podijelio poster, koji je napravio jedan obožavatelj, na kojem na samom kraju, vrlo malim slovima piše: "Uskoro, kao 2018. godine".



"Ahhh, mutant101, zar nije ovo kazneno djelo?", sarkastično je napisao Ryan ispod slike, koja je zaradila čak 295 tisuća lajkova.

Prema podacima Box Office Mojo-a, spomenuti film zaradio je 363 milijuna dolara na kino blagajnama samo u SAD-u te 418 milijuna u ostatku svijeta.



A ako još ne znate tko je Deadpool, radi se zapravo o Marvelovom anti-junaku, bivšem pripadniku specijalnih snaga i plaćeniku Wadeu Wilsonu, koji se pretvoria u Deadpoola, nakon što je podvrgnut jednom eksperimentu, koji mu omogućava da zacjeljuje velikom brzinom. Wade tada kreće u potragu za čovjekom, koji mu je uništio u život. Naravno, Wade ima i ljubav svog života, prekrasnu Vanessu, koju je utjelovila glumica Morena Baccarin.



Ryan Reynoldsa, nakon fantastično odigrane uloge, svijet je počeo gledati drugim očima, ne samo kao ljepotana iz glupavih američkih komedija. Sarkastičan, brbljav i zabavan, on je zaslužan što je film postao takav hit pa se zato itekako veselimo nastavku.