S prištićima i bez šminke: Rihannin prvi selfie u godini je pravo osvježenje

Foto: EPA-EFE, Instagram, Twitter

NE kaže se uzalud da ne vjerujete svemu što vidite na Instagramu jer mnogi, kako zvijezde, tako i "obični ljudi", na društvenoj mreži objavljuju svoje uljepšane fotografije i uživo izgledaju potpuno drugačije.

No Rihanna je svojim prvim selfiejem u ovoj godini i desetljeću još jednom pokazala da nije poput većine. Pjevačica, dizajnerica i beauty mogulica je na društvenoj mreži objavila svoju fotku na kojoj nema nimalo šminke, a u prvom planu je i prišt na desnoj strani lica.

Fotografija je u samo nekoliko sati skupila više milijuna lajkova, a njihov broj i dalje neprestano raste. Komentari su uglavnom pozitivni, a Rihanna je čak i odgovorila na neke od njih.

"Daj mi da ti istisnem prišt", napisao joj je jedan sljedbenik, na što je pjevačica odgovorila: "Pusti ga da zablista, molim te", te dodatno oduševila obožavatelje svojim pozitivnim stavom.

Neki smatraju i da iza svega stoji poslovni plan i sumnjaju da je ovo najava za Rihanninu liniju proizvoda za njegu lica. 

O čemu god se radi, ovakvi selfieji celebrityja su pravo osvježenje i nadamo se da će Riri svoju pozitivnu energiju ove godine prenijeti i na druge.