Sada na eBayu možete kupiti neke od najpoznatijih outfita Britney Spears

Foto: Getty, eBay, YouTube Screenshot

SVATKO tko je odrastao u ranim 2000-ima sigurno se sjeća svih legendarnih izdanja iz spotova Britney Spears.

Od školarke s kikicama u Baby One more time, preko crvenog lateks kombinezona u Oops! I Did It Again, pa sve do odore stjuardese u spotu za pjesmu Toxic, sigurni smo da je malo onih koji odmah na prvu ne znaju o kojim se outfitima točno radi, baš kao i da bi brojni obožavatelji i dan danas u svojoj garderobi poželjeli sve te komade. 

A sada je to i moguće, jer se neki od njenih najpoznatijih kostima upravo prodaju na eBay aukciji. Kako izvještava Footwear News, Britney je sama 2003. godine stavila na aukciju neke od svojih najpoznatijih outfita, a sada se sedam od njih ponovo našlo na eBayu
 
 
Među njima je i jedno od najlegendarnijih izdanje pjevačice, s nastupa na dodjeli MTV VMA nagrada 2001. godine, samo što ovaj komplet ipak ne uključuje velikog pitona, a na aukciji je i njen nezaboravan outfit iz spota za pjesmu I'm A Slave 4 U.
 
 
Komplet uključuje i neka malo manje poznata Britneyina izdanja, koje pravi obožavatelji ipak sigurno pamte. Jedno od njih je i srebrna Versace haljina koju je pjevačica nosila na dodjeli MTV Video Music Awardsa 2008. godina, kada je kući odnijela 3 kipića za najbolji video godine, najbolji ženski video i najbolji pop video. 
 
 
No, za ovu primamljivu kolekciju netko će trebati izdvojiti pozamašnu svotu novaca, jer joj je trenutna cijena 99.995 dolara, odnosno gotovo 700 tisuća kuna. Većina njenih outfita iz kompleta na aukciji uključuju i cipele te druge modne dodatke, a baš nas zanima gdje će sretni kupac nositi ove izazovne kombinacije.